maanantai 3. marraskuuta 2014

Gaala-iltaan valmistautumista

Varoitus! Tämä postaus sisältää armottomasti turhaa panikointia ja pohdiskelua ainoastaan yhden illan takia. 

Vuosikurssin gaala-ilta - ai miten kivalta se kuulostaakaan! Hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja ohjelmaa. Ensiksi ajattelinkin näin, kunnes tajusin, että eihän mulla ole sinne mitään päälle pantavaa... Paniikinsekaisin tuntein ajattelin jo pukukoodin tarkoittavan järjettömän kallista ja pitkää tyllipukua jonka hinta pyörii 200-300€ paikkeilla. Onneksi tämä nyt ei ole niin virallinen tilaisuus. 

Jotain nättiä nyt kuitenkin pitäisi saada päälle ja selatessa nettivaatekauppoja tulee eteen paljon täydellisiä yksilöitä, paitsi että ne kaikki täydelliset mekot ovat mustia. MIKSI? Se on niiin tylsä väri. eBayssa hakusanaksi valikoitui mm. "topshop dress" "coral dress" "lipsy dress". Nelly.com:issa laitan filtteriksi punaisen, vihreän, sinisen, korallin, oranssin... Kaikkea muuta mutta ei mustaa. Potentiaalisia ehdokkaita löytyy, mutta kaikissa on joku vika; liian lyhyt helma, liian paljastava kaula-aukko, väärän värinen, liian tiukka, olkaimeton jne.. Onneksi edes yksi kelpo yksilö löytyi! Korallin värinen ja yksi olkaiminen. Nyt sitten jännätään, että kerkeääkö se Aasiasta asti tänne ennen gaalaa..

Kaikki mekot: nelly.com

Lisäksi mekon tulisi olla sellainen, että sitä pystyy käyttämään mulloinkin kuin tuona yhtenä iltana. Alkuun ajattelin, että hommaan lyhyen mekon juuri tuon seikan takia, mutta päädyin kuitenkin pitkään mekkoon koska tarkoituksena on kuitenkin pitää hienot juhlat! Ja sittenkun pääsin tähän lopputulokseen niin tajusin, että pitäähän minulla olla lyhyt mekkokin, jonka vaihdan ennen baariin lähtöä! Voi näitä naisen ongelmia :D

Koska pitkään mekkoon upposi jo 52€ (mikä ei kylläkään ole paljon tuollaisesta mekosta) niin tämän toisen mekon hinnan ajattelin pysyvän alle 40 eurossa. En ole vielä heittänyt pois sitäkään mahdollisuutta, että käyttäisin jotain jo vaatekaapissa olevaa mekkoa. Mulla kun vaan on niin vähän mekkoja! 


Kaikki mekot: nelly.com



















Nyt kun mekko asia on (ainakin melkein) hallinnassa niin seuraavana olisi tarkoitus etsiä kengät (mieluiten peruskorkkarit joita en siis vielä omista yhtiäkään), miettiä hiustenlaittoa, asusteita ja meikkiä. Pohdin vielä, käynkö laitattamassa raidat hiuksiin samalla kun käyn leikkuuttamassa nämä. Löysin myös kivoja vinkkejä, miten polkkatukkaa voisi laittaa ja tässä niistä osa:

Polkkatukan laittovinkkejä

Bob hairstyles 2014

Bob hairstyles 2013

Oon kyllä ihan suoraan sanottuna aika huono ihminen laittamaan hiuksia; varsinkin nyt lyhyellä tukalla ollessa mulla on tapana aamuisin vaan harjata tukka läpi ja suihkuttaa vähän hiuslakkaa. Pari kertaa olen tainnut jaksata föönata tämän tukan ja silloinkin vain sen takia, että se kuivaisi nopeasti. :D Toisaalta en ole mikään erityisen hyvä meikkaamaankaan, varsinkaan juhlameikkiä. Yleensä mun juhlameikki on arkimeikki + rajaukset silmissä. Joskus ehkä vähän ulkokulmaan tummempaa luomiväriä. Olis ihanaa osata tehdä näyttävä juhlameikki, joka myös kestäisi koko illan!

Liian paljon miettittävää ja hankittavaa - sekä liian vähän aikaa. Joku voi pitää mua ehkä vähän hulluna, kun panikoin yhdestä illasta 1,5kk etukäteen, mutta kun mä nyt kerrankin saisin laittautua ja olla prinsessa niin aion olla se myös isolla P:llä ;) Lisäksi kun on vielä omat synttäritkin, niin haluan että illasta tulee ikimuistoinen! 

Loppuun vielä bonuksena aika kivan näkönen kokonaisuus, mutta koska jo mekon hinta lähenee 70€ niin heitän tämän unelmoinnin mäkeen!


Mekko: River Island/Nelly.com - Laukku ja kengät: Nelly.com











Ei kommentteja: