tiistai 18. marraskuuta 2014

Stressiä, paniikkia, kiirettä

Tai no miten sen nyt ottaa. Tänäänkin olen vain maannut kotona ja lähinnä siivoillut, käynyt kaupassa ja tarkoituksena vielä laittaa ruokaa. Mutta minkäs sille voi, että on tällainen stressi-erkki! Kalenterin muistiinpano-osio on täyttynyt "Tee sitä, varaa aika, osta tuota, soita sinne..." -merkinnöistä, mutta pakko sanoa että hyvin noita on saanut jo viivattua yli! 

Joulukausi avattu virallisesti meiän kämpässä! // Maisku - ihan paras :D // Lauantai-illan Punnitse&Säästä-herkkuja // "Nonprofit-organization marketing" kirjasta löytyi tällaisia kaavoja... // Raakakaakao-banaani-ananas smoothie
Suurin stressin aihe on tottakai ensi viikon (apua!) vuosikurssin gaala. Mekko saapui onneksi ajoissa ja kerkesin sitä jo kerran sovittaa päälle. Arvatenkin se oli aivan liian pitkä, varsinkin kun melko maltilliset korot ajattelit laittaa jalkaan (7cm). Asusteet tulevat olemaan hopeisia ja tottakai toivoisin, että kengätkin olisivat vaaleat ennemmin kuin mustat, mutta käytännössä ei ole mitään järkeä ostaa kenkiä vain tätä tilaisuutta varten. Joten menen siis mustilla kengillä, jotka löytyy jo omasta takaa. 

Soitin ompelimoon ja vien mekon sinne perjantaina. Näin ollen taas yksi stressin aihe vähemmän! Kulmien muotoiluun ja värjäykseen aika on ensi keskiviikkona, kampaajalle tänä perjantaina ja kynnet ajattelin laittaa myös ensi viikolla, silloin kun satun vapaapäivän pitämään. Saa nähdä miten ne kestää Crossfit-treenit.. :D Kampaajalla ainoastaan siistitään tukkaa (sitä kun ei ole vielä tehty sen jälkeen kun rakas poikaystäväni nämä leikkeli..) ja laitetaan vähän raitoja. Samalla ajattelin kysellä vinkkejä hiusten laittoon, ja asusteliikkeessä työskentelevä kaveri antoikin jo vinkkiä, että jokin hiuskoru voisi olla hyvä idea kun lyhyttä tukkaa on vaikea muuten paljon laitella.

Sneak peek mekosta :)

Eilen startattiin taas viikon Crossfit-treenit ja tällä kertaa kerrattiin maastavedon tekniikkaa (se meni mulla heti oikein, jee!) ja kippiä. Hoksasin viimein kipin idean, se miten liike lähtee tosiaan olkapäästä eikä jaloista, joten sen treenaus sujui kanssa tosi hyvin! Lopputreeni näytti tältä:

3 rft:
250m row
6 deadlifts
12 box jumps

Maastavedoissa lähti tekniikka ihan harakoille kun yritti nopeasti tehdä... Se oli virhe. (Tää on jääny päähän soimaan - anteeks :D) Tuntuu nimittäin selässä (muuallakin kun alaselässä) aika ilkeeltä. Onneksi nyt ei kuitenkaan ole vielä mitään hirmuisia painoja (40kg) niin tuskin hajoitin selkää sen pahemmin. Mutta, ens kerralla oon fiksumpi ja lepään toistojen välissä jos tarvis. Boxihypyt kauhistutti alkuun, koska pelkäsin iskeväni sääret laatikon reunaan ja siitäkös niitä mustelmia oliskin vasta tullut! Yllättävän raskaalta tuntui hypätä, mutta toisaalta olipahan ainakin tehokasta.

Kotona venyttelin piiitkään jalkoja, pakaroita ja selkää sekä putkirullailin etu- ja takareidet sekä selän. AuauAU sitä kipua etureisiä rullaillessa! Mutta sen jälkeen oli tosi rentoutunut olo ja ainakaan vielä ei tunnu jaloissa armotonta jumia.

Huulipuna on kiva kaveri! // Shoppaillessa löytyi ihanan pehmeä neuletakki, jossa näytän kuulema gorillalta rakkaan avomieheni mukaan; kiitos♥ // Bussia odotellessa löytää "peilejä" vaikka mistä.

Tänään pääsee piiitkästä aikaa pelamaan säbää (johan tässä on ollut 2vk taukoa..) joten ei voi olla kuin hyvä mieli!! Odotan innolla, että OnRamp-kurssi loppuu ja pääsen taas käymään normaalisti säbä-treeneissä tän kaveriporukan höntsäilypelailun lisäksi. Salibandysta on tullu mulle oikeasti tärkeä laji, haluan kehittyä siinä ja se tuntuu joka kerta vaan enemmän mun jutulta! 

Siispä nyt siivoamaan ja ruokaa laittamaan ennen illan pelailuja. Vi ses!

Ei kommentteja: