sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Viikko 47

Tällä viikolla olen..


..järjestänyt kaverin kanssa meidän miehille miestenpäivä-yllärin. Käytiin kokeilemassa jousiammuntaa ja kaikki ihastui lajiin samantien! Sen jälkeen käytiin vielä syömässä King's Crownissa ja itse otin lohisalaatin joka oli erittäin hyvää.

..valmistautunut ensi viikon gaalaan. Nyt on tukka kuosissa ja mekko ompelimossa lyhennettävänä. Hiuksiin tuli vähän eloa raidoilla ja malli muuttui hieman, niin että tukka on hieman pidempi edestä.

..kuollut Crossfit-treeneissä. Itse treenissä juostiin 400m ja tehtiin 15 punnerrusta (3 kierrosta), mutta pahin oli kyllä "lämmittely" jossa tehtiin 8 kierrosta (20s töitä, 10s lepoa) hyppyaskelkyykkyjä. Juoksemaan lähtiessä en ollut aivan varma nouseeko mun jalat ollenkaan.... Polvet sai myös jälleen kerran kyytiä ja nyt niistä tuli jo oikeasti aika hirveän näköiset. :D Harkitsen kohta oikeasti jotain polvisuojia.

..käynyt kaverin kanssa Savolaisilla suurmarkkinoilla, joista mukaan tarttui ihania mausteita ja dippikastike-jauheita!

..todennut, että atooppinen iho alkaa taas oireilemaan kunnolla. Jalat ovat kirjaimellisesti olleet ihan korput (niistä oikein näkee että iho hilseilee), kädet ja jalat on täynnä punaista ihottumaa ja eilen ilmestyi vielä kylkiin kutisevat ihottuma-paukamat. Ai että talvi on ihanaa aikaa.. Asiaa ei auta yhtään se että saunotaan 1-2 kertaa viikossa, joka kuivattaa ihoa vaan entisestään. 

..ollut vapaalla yhteensä 4 päivää, mutta silti tuntuu että en oo saanu mitään aikaseks!? Vähän siivoillut kämppää ja saanut lähetettyä opparin matskua toimeksiantajalle mutta muuten tuntuu, että on mennyt aika ihan vaan levätessä.

..katsonut aivan liian monta jaksoa Frendejä. Aloitin _taas_ ne alusta ja en oikeasti tiedä kuinka monta kertaa ne voi katsoa läpi. :D 

..käynyt kävelemässä ihanan sunnuntai-lenkin palautteluks viikon treeneistä. Mun lemppari-lenkki kulkee Haapaniemen rantaa pitkin, kiertää vänärin ja palaa miltein samaa reittiä takaisin. Paljon oli muitakin lenkkeilijöitä, mutta silti ihanan hiljaista suurimman osan aikaa. 

..kokeillut eka kertaa gluteenittomia tortilloita ja todennut ne ihan susiksi. Paketti jonka ostin kaupasta oli menossa vanhaksi joulukuun puolivälissä, mutta luultavasti ne olivat jo menneet huonoiksi. Ei niitä pystynyt syömään! Järkyttävän sitkeitä, kovia ja kuivia. Lopulta tein kompromissin ja iskin vain tortillan täytteet salaatin muotoon ja oli huomattavasti parempi ratkaisu. 

Kausi 2, jakso 14 - help me....


Ei kommentteja: