tiistai 11. marraskuuta 2014

Päivät kuluu, viikot vierii

Niin ne todella tekee. Tajusin eilen että töitä on jäljellä enää 4 viikkoa! Toisaalta on ihanaa kun näillä näkymin mulla todella tulee olemaan vapaata - en todellakaan muista milloin olisin viimeksi pitänyt oikeaa lomaa. Toisaalta taas, en tiedä yhtään kuinka pitkään joudun olee työttömänä ja sekös tässä rassaakin. Mulla on Kuopioon muuttaesta asti ollut miltein kokoajan joku työ, joko kokoaikainen tai osa-aikainen. Tai sitten harjoittelua. Välissä on ollut max. 2 viikon jaksoja jolloin ei ole töitä ollut, mutta muuten on melko tiiviissä tahdissa menty.

Tottakai nyt olisi hyvä hetki olla pois työelämästä ainakin vähän aikaa, kun opparia pitäisi vääntää valmiiksi helmikuuksi. Mutta tiedän että jos tämä "loma" alkaa venyä kahden viikon yli niin mulla alkaa olla aika tiukat paikat tekemistä keksiessä.. En vaan osaa olla kotona tekemättä mitään! (Tai opparia pelkästään :D) Tänään mulla on vapaapäivä ja en keksi edes yheksi päiväksi itelleni fiksua tekemistä...

Viime aikaisia syömisiä; salaattia, salaattia ja salaattia.. Sekä riistäkäristystä! Bonuskuvana polvet eilisen treenin jäljiltä, ja nythän nuo ei ole vielä edes pahimmillaan.. :D

Mutta asiasta toiseen. Eilen oli tän viikon ekat Crossfit-treenit ja eka kertaa tuli semmonen "kaikkensa antanut" fiilis! Treeni näytti tältä:

3 rounds:
200m run
30 walking-lunges
10 jumping pull-ups

Voi. Hyvä. Jumala. Viimeisellä kierroksella en meinannut päästä laatikon päälle, jolta siis tehtiin noita hyppyleuanvetoja. Askelkyykyt siis otti hapoille aika pahasti! Ja juoksu joka kierroksella varmisti, että syke pysyy tosiaan ylhäällä.. Sykemittari se taas unohtu kotiin, mutta enköhän joskus tänne saa niitäkin lukuja järkyttämään. :D

Tän jälkeen kun vielä pyöräilin kotiin, ja sain fiksun idean vetää ikivanhalla, yksivaihteisella Jopolla ton järkyttävän mäen ylös niin kotiovelle päästyä ei ollut enää kaukana että palkkarit ois tullu yläkautta ulos.. Mutta voi sitä fiilistä tunti treenin jälkeen! Aivan huikeeta.

Yö taas ei ollut niin huikeeta. Heräilin jatkuvasti alkuyöstä ja oli outo olo. Kolmen jälkeen heräsin ja silloin tajusin että mulla on ihan saamarin kuuma, otsa tuntui polttavalta ja oli huono olo. Kävin ottamassa särkylääkettä ja heti peiton alta päästyä tuntui kuin oisin seisonut ulkona parin asteen pakkasessa; aivan järkyttäviä vilunväristyksiä! Sitten tajusin, että päivällä pistetty influenssa-rokotehan se mulle lämpöä nostaa. Se yhdistettynä tuohon tappotreeniin ei varmasti ollut mikään paras yhdistelmä. 

Valvoessa siis meni suurin osa yöstä, mutta nyt jo onneksi parempi olo. Käsi on kyllä pistoksesta vielä kipeä ja yölläkin pystyin nukkumaan vain oikealla kyljellä. Mutta onneksi tänään on vapaapäivä ja samalla myös lepopäivä liikunnasta! Pääsee kunnolla palautumaan sekä parantumaan ennen keskiviikon ja torstain treenejä. :) 

Tiivistettynä; Tarviin töitä, Crossfit-treenit sujuu todella hyvin, oppari edistyy liian hidasta vauhtia sekä motivaatio siihen on hukassa. Tästä on hyvä(?) jatkaa!
Opparia, opparia.. Kyllä se edistyy, pikkuhiljaa!


Ei kommentteja: