lauantai 25. lokakuuta 2014

Halleluja!

Tänään koin aika suurta voitonriemua salilla kun sain tehtyä kyykkyjä ilman tietoakaan polvikivuista!! Polvet on vaivannut mua 14-vuotiaasta saakka vaihtelevalla menestyksellä ja kerran oon niitä käynyt lääkärilläkin näyttämässä. Uskon, että osasyynä on oma sairaustausta (Crohnin-tauti) jossa nivelongelmat on hyvin yleinen liitännäisoire ja monelle tulehduksellista suolistosairautta potevalla arkipäivää on myös reuma.

Tykkään tästä lyhyestä tukasta!

Mutta tänään minä tosiaan tein niitä kyykkyjä! Leveä kyykky smithissä oli tyylinä, eli ikäänkuin "istutaan" tuolille kyykätessä. Tuolia ei oikeasti ollut alla, mutta kuvitteellisesti siis.

Muuten jalkatreeni näytti tänään tältä:

Lämmittely crosstrainerilla
SJMV - 20kg*10/30kg*10/30kg*6/20kg*10
Leveä kyykky smithissä - 20kg*10/30kg*10*3
Pohkeet prässissä - 93kg*25*3
Jalan ojennus (etureisi) - 25kg*10*3 (viimeinen toisto pito 5-10s)
Lantion nosto (levypainolla) - 10kg*10*3 (erittäin hitaina toistoina - kunnon polte peppuun!)
Loppuverkka crosstrainerilla

Ostoksia; proteiinivanukasta (erittäin hyvät ravintoarvot), b-vitamiinia, glutatiooni ja vanhat tutut d- ja multivitamiinit! Sekä aamupala; kaurapuuro, omenasosetta ja chian siemeniä.
Jalkatreeni on usein ollut mulle se treeni, jonka teen koska "on nyt vaan pakko" johtuen siis suurimmaksi osaksi polvien kipuilusta. Ja myös siitä että jalat on yksinkertaisesti mun heikoin osa-alue, kunnon rimppakintut! Mutta ei oo kauaa, kun viimein sain kyykyt vakituisesti jalkapäivän ohjelmaan.

Nyt on vielä hakusessa miten saliohjelman jaan. Tällähetkellä teen sitä kolmijakoisena joka jatkuu tämän kuun loppuun samana. Marraskuussa sali meneekin tauolle ja tilalle tulee Crossfit kolme kertaa viikkoon salibandyn ohelle. Jää nähtäväksi että hurahdanko uuteen lajiin täysin ja jään sinne treenailemaan, vai jatkanko omalla salilla ja otan oppia crossfit-tunneilta.

Tällä viikolla tuli myös kutsu meidän vuosikurssin gaala-iltaan, joten aloitin tottakai hirveän paniikin uudesta mekosta, millaiset kynnet, entä asusteet, laitatanko hiukset kampaajalla... Mekon väriksi on tällähetkellä valikoitumassa koralli tai punainen ja täydellinen ehdokas vieläkin etsinnässä! Tarkoitus olisi myös ostaa peruskorkkarit (oon epänaisellinen kun en omista sellaisia), löytää sopiva iltalaukku ja päättää millaisen meikin ja hiukset haluan. A-pu-a! Haluan olla kunnon prinsessana koska samana päivänä sattumoisin on myös mun 22-vuotis synttärit, ja koska wanhana en saanut olla aikoinaan niin haluan edes joskus olla oikein nättinä ja laitettuna!

Mies kommentoi paniikkiani, että "ihankuin olisit naimisiin menossa" :D Mutta tästä paniikista enemmän myöhemmin!





Ei kommentteja: