tiistai 21. lokakuuta 2014

Viikko 42

"Syysloma" hurahtikin melkoista vauhtia ohitse! Mitään lomaa minulla ei siis ollut vaan ihan normaalisti töitä. Tuntui kuitenkin ihan lomalta, kun mies oli vapaalla koko viikon, eikä tarvinnut kertaakaan tulla sotkuiseen kotiin. Plussaa myös siitä että ruokaa oli aina tehtynä! Nää on näitä arjen pieniä iloja..


Tässäpä näkyisi viimeaikaisia treenejä. Pelotti mennä kyllä treenaamaan jalat salille (11.10) kun ne tuppaa tauon jälkeen aina jumahtaan sitten niin pahasti, että ei toivoakaan normaalista kävelystä saatika istumisesta 3 päivään treenin jälkeen.. Yritin siis vähän hölläillä ja osittain onnistuikin. Takareidet ja pohkeet kyllä oli melko juntturassa, mutta ainakin pääsin kävelemään edes jollakin lailla!

Naminami salaattia Daddy's dinnerissä! // Pärstä // Mikroporkkanakakku tällä ohjeella tehtynä // Päivällistä
Tiistaille tulikin säbätreenit lyhyellä varoitusajalla, kun pääsi kokeilemaan treeniä naisten 2.joukkueen mukana. Syysloman takia osallistujamäärä oli melko vähäinen, joten harrasteryhmän pelaajille annettiin tilaisuus tulla treenailemaan ja paikkaamaan vajaata porukkaa. Mukavaa oli ja onnistumisen hetket oli parhaita - vaikka välillä tuntui että pallo ei millään lähde vauhdista matkaan niin jaksoin silti yrittää ja yrittää. Mielellään ihan pelaisin II-joukkueessa, mutta tällähetkellä aikaa (ja rahaa) menee kaikkeen muuhun niin paljon, että en pystyisi keskittymään joukkueessa pelaamiseen tarpeeksi. On oppari, avoimen amk:n kurssi, tuleva crossfitin alkeiskurssi ja työt. 

Keskiviikon treeneissä taas tuli turhautumista tiistainkin edestä.. Oon huomannut nyt tänä syksynä, että mä en enää vaan halua pelailla ja sähläillä, vaan haluan oikeasti kehittyä. Sen takia myös turhaudun hirveän nopeasti vaikka kehitys vaatii aina sen että teet, teet ja teet - jos tulee virheitä niin jatkat eteenpäin ja yrität oppia niistä. Saan myös salibandysta nykyisin enemmän irti, ja yleensä treenien jälkeen on äärettömän hyvä fiilis! Tuntuu tosi hienolta, kun on viimein löytänyt sen lajin josta oikeesti nauttii.

Pikareissu Ikeaan ja kaikkea pientä tarpeellistä tarttui mukaan; 0,99€ maksanut tarjoilukulho, uudet tabletit, säilytysrasioita, säilytyslaatikoita...

Melkein koko loppuviikko menikin sitten jonkun ihme flunssan kourissa. Kurkku oli aamuisin tosi kipeä ja oli myös vähän kuumeinen olo, päivällä kuitenkin olo helpotti, mutta olin todella väsynyt nuo päivät. Sunnuntaina sitten marssin salille kun aamulla ei ollut kurkkukipua (jee!) ja samoin tein eilen aamulla ennen hammaslääkäriä. Aika oli tosiaan vasta klo 10, ja heräsin klo 7 ja SILTI tuli kauhea kiire. Ja myös hippusen myöhästyin, ups. Mutta onneksi vain parilla hassulla minuutilla. 

Sali meni muuten loistavasti, mutta kurkkukipu alkoi taas vaivata.. Muuten voisin hyvin kuvitella käyväni aamulla salilla, jotenkin vaan lähtee energisemmin päivä käyntiin, eikä tule vaan rötvättyä kotona sohvalla jos aamulla sattuu olemaan ylimääräistä aikaa. :)

Lounasta töissä ja uus lemppari "valmis" välipala kaupasta; Yosa Sport rahka. Ei jatkuvaan käyttöön mutta ravintoarvojen puolesta kyllä aika mainio välipala :)
Tänään lepäilen ihan suosiolla, jotta saisi tämän flunssanpirun nyt lähtemään viimein! Huomenna on säbätreenit ja haluan sinne kyllä ehdottomasti päästä. Huomenna myös pääsen viimein juttelemaan opparista ohjaavan opettajani kanssa, joten pian on varmaan myös luvassa postausta opparin etenemisestä. :)

Energistä viikon alkua muillekin!

Ei kommentteja: