torstai 8. tammikuuta 2015

Uutta salijakoa

Uuniporkkanat on rakkautta!! <3
Uuden vuoden kunniaksi starttailin viime lauantaina uuden salijaon, jossa teen jalat kahdessa osassa viikon aikana. Muuten jako säilyi täysin entisellään, eli olkapää-ojentaja-rinta ja selkä-hauis. Jalat jaoin etureisi-pohkeet ja takareisi-pakara päiville. 

Tein siis tuon takareisi-pakara treenin lauantaina joka näytti tältä:

Lämmittely crosstrainerilla; nousukulma 100%.
- SJMV 4 x 8, ensimmäinen lämmittelysarja pelkällä tangolla.
- Leveä prässi, jalat mahd. ylhäällä, 4 x 12
- Takareisikoukistus maaten, 3 x 12
- Aasinpotku, 3 x 12
- Askelkyykkykävelyä 8kg kahvakuulien kanssa

Lisäksi vatsarutistuksia trx:llä ja jumppapallolla sekä vartalonkierto istuaaltaan 10kg levypainon kanssa.

Ja mikä fiilis jäi? No HYVÄ! En oo kyllä ikinä saanu noin hyvää tuntumaa takareisiin ja nyt se onnistu mainiosti varsinkin sjmv:n avulla. Prässissä kyllä meinas olla hankalaa kun parin sarjan jälkeen se pelkkä _istuminen_ sattui takalistoon. Ja ilmeisesti takareidet säikähti tätä uutta treeniä kun ne ovat edelleen (voi kyllä!) kipeät. Viimeset pari päivää oon kävelly kun mikäkin pingviini. Mutta eiköhän se tästä ensimmäisen kerran ala rauhoittua! Tarkoituksena on nyt vetää tätä 4 viikkoa ja sittenhän mulla alkaakin Crossfit helmikuussa taas. 

Vielä melko ruipelo käsi :(
Lisäksi aloitin tähän projektin "Yksi leuka vaikka väkisin", eli teen 3 viikon ohjelman jossa on leuanvetoharjoitteita 3 kertaa viikossa. Yksi harjoite kestää vaan 10-15min joten ajanpuutteesta ei pitäisi jäädä tämä ainakaan kiinni. :) Mua on jotenkin aina vaivannut ajatus, että en saa yhtään leukaa joten kun sen joskus saan niin se on sitten isoja riemunkiljahduksia! 

Muuten oon tehnyt salilla ihan normi jakoa, käynyt luistelemassa, sisäpyöräilemässä ja lenkillä. Tänään mulla on vielä hieronta joten huominen onkin sitten lepopäivä liikunnasta, tai korkeintaan teen jotain kevyttä, esim. kävelylenkki tai luistelu. Pelottaa ihan että missä kunnossa hartiat on tämän hierontakerran jälkeen; viimeksi ainakin tuntu löytyvän ne pahimmat jumipaikat aika tehokkaasti ja seuraavana päivänä olin puolirampa. :D

Ei siis sen kummempia kuulumisia tällä kertaa! Nyt alan hiippailla kohti hierontaa ja loppuilta meneekin rennoissa merkeissä sohvan pohjalla sekä saunoessa.





Ei kommentteja: