keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Marraskuu

Marraskuussa..

..suoritin Crossfit Onramp-kurssin ja paransin alussa tehdyn kuntotestin aikaa 51 sekunnilla! Huikee fiilis. :) Crossfit jatkuu tammikuussa joten nyt joulukuussa pääsen taas rakkaan salibandyn pariin ahkerammin (2-3 krt viikkoon) sekä kuvioihin tulee taas "normaali" kuntosali ja lenkkeily!

..täytin 22 vuotta ja samana päivänä juhlittiin vuosikurssin '11 gaalaa 29.11. Nyt tuntuu että kaikki stressi on poissa kun nuo juhlat on ohi. :D Oli kyllä erittäin tarpeen ihmisten näkeminen, hienoksi laittautuminen ja hauskan pitäminen järkyttävän stressaavan kuukauden jälkeen!

Juhlahumua sekä loistava alkupala!

..huomannut reisilihaksen pilkahtavan jo esiin; JES!

..laittanut olkkaria joulukuntoon, eli pieni joulukuusi ja "harso" joka siis esittää lunta on nyt hyllyn päällä.

..saanut ihania synttärilahjoja, kuten Zeropoint säärystimet, korutaulun, termosmukin, unilaput...

Jouluhömpötystä! // Opintopisteet pamahti jo yli ja kaikenlisäks tästä puuttuu vielä 30 op.. // Zeropointit!

..hankkinut sähköhammasharjan, jonka kanssa on niiin hauska harjata! :D Erillinen näyttö osoittaa milloin esim. painat harjaa liian kovaa tai kauanko pitää harjata mitäkin lohkoa. Siinä on miljoona eri päätä ja ohjelmaa! Lopuksi se antaa tähtiä ja hymy/surunaaman riippuen siitä miten harjasit hampaat - vähän lapsellinen olo siis :D

..tehnyt paljon ruokaa ja välillä herkkujakin. Ultimaattiseksi favouriteksi nousi kuitenkin alla näkyvä paistettu lohi uunikasviksilla ja tsatsiki-kastikkeella. Lohi on oikeata merilohta ja kasviksiksi valikoitui mm. perunaa, paprikaa, purjoa ja kirsikkatomaatteja. :)

Lohta ja uunikasviksia tsatsikilla // Rahkaa iltapalaksi // Jauhelihapihvejä, salaattia ja american-dippiä // Amerikkalainen suklaajuustokakku viimeisen työviikon kunniaksi työkavereille :)








































..etsinyt ahkerasti töitä ja löytänyt yhden työpaikan johon todella haluaisin! Jännityksellä odotellaan että pääsenkö edes haastatteluun asti..

..tajunnut että kohta sitä oikeasti ollaan "lomalla", toisin sanoen työttömänä. Onneksi on vielä tämä opiskelija-status niin ei tarvitse virallisesti olla työtön! :D

..kuullut monta kertaa kuinka paljon asiallisemmalta ja vanhemmalta näytän tän polkka-tukan kanssa. Mutta oikeastaan ei haittaa vaikka näytänki vähän vanhemmalta - oon oppinut tykkäämään tästä todella paljon!

..ostellut (tai lähinnä tilannut) joululahjoja ahkerasti! Oon suoraan sanottuna jo ihan sekaisin mitä mistäkin nettikaupasta on tulossa ja äsken piti jo varmistaa että enkö oo muka tilannut paria juttua - en näköjään oo :D Muistikin alkaa jo pätkiä tässä tohinassa.

Huomenna onkin vapaapäivä ja perjantaina vika työpäivä. Haikeet fiilikset jo nyt vaikka oon lomaa oottanutkin! Tuntuu oudolta olla tekemättä mitään töitä ja tää reilu puol vuotta on mennyt kyllä hirmuisen nopeasti. Muistan kun alkuun mietin, että miten pitkään oonkin töissä kun normaalisti on tottunut siihen että kesän jälkeen palaa koulun penkille.

Ei kommentteja: