tiistai 9. joulukuuta 2014

L O M A

Lomalomaloma! Ei tarvitse laittaa herätyskelloa soimaan tai pakkailla eväitä iltamyöhällä, juosta bussiin ja huomata matkalla että lasit jäi kotiin tai juoda kahvia pari kuppia aamulla ennenkuin silmät aukeaa.

Enpä muista milloin viimeksi olisin ollut lomalla, saatika että se kestäisi näin pitkään! Tai, ainakin nyt tällä hetkellä näyttää siltä että koko loppukuu olisi vapaata mutta saa nähdä. :) Vaikka osa-aikatöitä teinkin, sain päättää itse työajat ja pääasiassa tein 4 päiväistä viikkoa niin kyllä silti loma tulee tarpeeseen, tulisi kenelle tahansa. Viime vuodet on opiskeltu, tehty siinä sivussa duunia ja parhaimmillaan kahtakin. Tai sitten on ollut koulu, harjoittelu ja työt päällekäin. 

Amanda B - maailman ihanin putiikki! Ihan kuin astuis toiseen maailmaan.

Joulukuu on mitä parhainta aikaa viettää lomaa; saa rauhassa tehdä suursiivouksen, nähdä kavereita ennenkuin kaikki katoaa perheittensä ääreen, etsiä joululahjoja ja paketoida niitä. Ahh sitä tunnetta kun viimeisen työpäivän jälkeen menin kaupungille kiertelemään ystävän kanssa, juoruiltiin pitkät pätkät glögi-mukillisen äärellä ja höpötettiin vähän lisää! Löysinpä vielä Björn Borgin alusvaatteita 3€/kpl (!!!) sekä ostin vihdoin itselleni kunnon liivit henkkamaukan kauheuksien jälkeen. 

Koska hyvin järjestelmällinen ihminen olen, enkä aio kalenteria tyhjänä pitää lomallakaan niin olen jo miettinyt paljon tekemistä seuraaville viikoille:

x Takaisin sosiaaliseen elämään. Oon ollut parina viime kuuna ehkä maailman huonoin kaveri ja antisosiaalisin ihminen jonka maa päällä kantaa, mutta nyt kun mulla ei ole muutakuin aikaa niin tämä asia korjaantuu heti! Lauantaina oli illanviettoa ruoanlaiton ja lautapelien merkeissä pikkuporukalla, sekä sunnuntaina kävin shoppailemassa hyvän ystävän kanssa. :) Torstaina on myös Teflon Brothers-keikka jonka meen kattoo ystävän kanssa, jota en oo nähny ikuisuuteen!

x Paljon hyvää ruokaa. Koska on aikaa miettiä ja tehdä erilaisia ruokia niin aion kyllä myös hyödyntää sen! Ei siis enää jauhelihapihvejä tai kanan reisikoipia. :D

Jauhelihakeitto (extra paljon sitä lihaa!) persiljan ja gluteenittoman leivän kera, mmm! 

Koti kuntoon. Ainakin vaatekaappi kaipaa järjestelyä, lattiat pitäisi luututa ja tärkeitä papereita järjestellä kansioihin. 

x Opinnäytetyö. Eheh, tämä nyt tosiaan on vähän jäänyt! Osittain myös itsestäni riippumattomista syistä. Joulukuussa ajattelin kirjoittaa teoria-osan niin valmiiksi kuin suinkin on mahdollista, jotta pääsen tammikuussa heti haastattelujen kimppuun.

Viime päivien ohjelmaa; kuntosalia ja ruokaaa!

x Paljon urheilua! Nyt on aikaa käydä aamulenkeilläkin, ja koska Crossfit alkaa vasta tammikuussa niin tässä kuussa mulla on lätkä taas Evo:lle, jossa kävinkin lauantaina tekemässä jalkatreenin! Siihen sisältyi mm. maastavetoja (ahh, uus lemppariliike!), kyykkyjä, takapotkuja, etureisiojennusta ja pohkeita prässissä. Ja koska Crossfitin metcon-treenit on syvällä takaraivossa niin piti vielä vetästä loppuun pikkunen sykettävä nostava kokonaisuus:

10-8-6 toistoilla ilman taukoja; vatsarutistus trx:llä, vatsarutistus jumppapallolla (tää on yllättävän tehokas!) sekä kahvakuulaheilautus 16kg kuulalla. Ei vaan osannu lopettaa pelkkään normi jalkatreeniin vaan pakko oli saada vielä kunnon sykkeet loppuun; voit lähteä Crossfit-salilta mutta Crossfit ei koskaan lähde sinusta! :D

Muuten pidin liikunnassa kevyemmän viikon; kahdet salibandyt (yhet höntsäilyt ja yhet lajitreenit), lenkki ja kuntosali. Sunnuntaina käytiin kyllä vielä kokeilemassa jousiammuntaa taas kerran mutta sitä nyt ei urheiluksi voi laskea. :D

x Blogin uudistus. Onhan tää nyt aika hirveän näköinen.. Ostin muutama päivä sitten lisenssin Adoben ohjelmiin vuodeksi joten Photoshop pääsee ahkeraan käyttöön!


Näin muutaman päivän jälkeen oon ehkä pikkuhiljaa päässyt jo lomailun makuun; pakko myöntää, että lauantaina tuntui jo epätoivoiselta kun olin yksin kotona ja piti keksiä jotakin tekemistä. Onneksi illalla pelailtiin pienellä porukalla lautapelejä ja tehtiin ruokaa! Ehkä ihan hyvä että tämmönen stressierkki oikeesti pakotetaan välillä lomalle.. Vaikka kuinka haluais töihin takaisin niin kyllähän tämä vaan tekee hyvää mielelle.

Ens viikolle varasin Kuopion hierojakouluun ajan, joten se olis sitten ensimmäinen hierontakerta mulle! En ymmärrä miks en ole mennyt jo aiemmin, mutta nyt kun sain synttärilahjaksi lahjakortin niin pitäähän se heti hyödyntää. :) Ajatuksena olisi rueta käymään säännöllisesti, sillä mun niska-hartia seutu (varsinkin) on melko ongelmalllinen, ja tahtoo aina jumittua kuntosalista. Nimim. koko aamun päänsärystä kärsinyt eilisen olkapää-ojentaja-rinta treenin takia.

Nyt sitten alkaa suursiivous tässä huushollissa! (Kai joku muukin käyttää tuota sanaa? :D) Seuraavassa postauksessa ajattelin kirjoitella fiiliksiä Crossfit:istä ja omasta treenaamisesta muutenkin. :)

Ei kommentteja: