sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Treeniä ja ruokaa

Heiputihei! Joulut on nyt vietetty ja syöty tietty enemmän kuin tarpeeks, teki eilen kyllä hyvää käydä salilla 4 päivän tauon jälkeen. Kotona tein siskon kanssa yhden kahvakuula-jumpan ja koiraa ulkoilutin vähäsen mutta muuten kyllä otin rennosti ja keskityin lähinnä syömiseen. 

Perjantaina eksyin ale-shoppailemaankin ja hain pakettiautomaatista paljon odotetun paketin membersiltä, hups.. Siitä paketista löytyi alla näkyvät nilkkurit ja ihanaakin ihanempi takki, jonka esittelen myöhemmin samalla kun muut ale-ostokset! Kengät maksoivat pari kymppiä ja oli kyllä yllätys miten hyvin sopivat jalkaan, yleensä Nellyn kengät ovat kaikkea muutakuin mukavia, vaikka korkoa ei paljon olisikaan. Nämä olivat positiivinen yllätys! :)

Membersistä ostetut nilkkurit // Tarrakoneella leikkimistä, tälläkertaa askartelin pyyheripustimet // Välipalaa ale-shoppailun lomassa // Minun ja avokin nimipiparit, mitkä koristelin porukoilla ollessa jouluna.

Alesta ei kyllä paljon tarttunut mukaan, ja vaikka joka vuosi sinne pitää väkisin ängetä niin huomaan aina saman ilmiön; suurin osa vaatteista on pyörinyt alennus-rekeissä jo pitkään, järjetön ihmismassa alkaa vain ahdistaa ja löydän aina vain pari paitaa, joista joudun yleensä ottamaan M-koon koska muuta ei ole jäljellä. 

Viimeisiä paketteja paketoimassa // Herkku-lounas viime viikolta // Soittelin rakasta pianoani pitkästä aikaa porukoilla :-) // Pikku-ylläri avokilta kesken työpäivän ♥




Tosiaan Kuopioon avautui tuohon aivan meidän kämpän lähelle uusi kuntosali, Evo Fitness. Kävin itse ennen Fressillä, mutta irtisanoin sen koska kuukausimaksu oli melko hintava ja sairastellessa tuntui että se menee ihan hukkaan.. Tämä uusi sali oli siis enemmän kuin tervetullut! Evo Fitness-ketju on lähtöisin Norjasta, ja sen päätavoitteena on pitää hinnat alhaisina asiakkaille. Itse sain avajaistarjouksena salin hintaan 19,95€/kk ja maaliskuusta lähtien maksan vain 39,95€/kk. Kuntosalin seinillä korostetaan sitä, että asiakkaat huolehtisivat siisteydestä treenin yhteydessä, jotta hinnat todella saataisiin pysymään matalana.

Kuntosalilla ei ole jatkuvasti henkilökuntaa paikalla, vaan esimerkiksi kulkulätkät saa Intro-tunnilla, joka järjestetään 3 kertaa viikossa. Sen pitävät personal trainerit, jotka ovat periaatteessa ainoata henkilökuntaa, joka paikalla joskus on. Salilta ei löydy myöskään solariumia, saunaa tai muita hienouksia - vain simppeli ja tyylikäs sali sekä toiminnalliseen harjoitteluun/venyttelyyn sopiva tila yläkerrassa. Ja tietenkin pukuhuoneet!
Uutta treenitoppia // Jumppapallon kanssa leikkimistä // Hyhhyh noita ruipelo-jalkoja! // Tää on kyllä niiin favorite-ruoka!


Oon innostunut salilla käymisestä taas ihan uudella tasolla ja Evo Fitness on kyllä tarjonnut siihen hyvät puitteet! Katotaan innostuisko tänäänkin käymään salilla, kun mies lähti työmatkalle ja tulee vasta huomenna illalla takaisin. Yksi raportti pitäisi vääntää vielä loppuun ja sen jälkeen tavoitteena on siivota meidän liinavaate-/varasto-/siivouskomero joka on tavaramäärältään paisunut aivan järkyttävän näköiseksi... Sen jälkeen ajattelin käydä läpi myös vaatehuoneen, mutta onneksi tässä lomalla nyt on aikaa! 

Tuossa yläpuolella näkyy vielä kuva yhdestä vanhasta herkusta jota extempore keksin tehdä kun näin kaupassa tankoparsa-pussin.. Voi etttä noi on hyviä!! Suosittelen kokeilemaan, on maailman helpoimpia tehdäkin :-) Parsoista katkaistaan vain toinen pää pois (kun molemmista päistä taittaa kevyesti, niin siitä lähtee sopiva palanen pois), huuhdellaan ne ja kääritään pekonisiivuihin. Sitten uuniin 250 astessa n. 10-15 minuutiksi. Syötiin noita uunilohen kera ja oli kyllä hyväää!

Nyt jatkan kuitenkin sen pirullisen koulutehtävän parissa joten adiós!

Ei kommentteja: