maanantai 9. joulukuuta 2013

Yritys nro. 361?

Taas sitä ollaan tässä tilanteessa; houkuttaisi alkaa kirjoittaa blogia, mutta sisältö ja se, riittääkö aika tähän on vielä vähän epäselvää. Päätinkin, että tällä blogilla ei ainakaan alkuun ole mitään tiettyä sisältöä - en tee tästä treeniblogia, en sisustusblogia enkä tyyliblogia. Enemmänkin kaikkien edellämainittujen sekoitus!



Sekalaisia kuvia: Bageleita iltapalaksi namnam//Kirpparikamojen hinnoittelua//Töihin lähdössä aamulla, lempparitakki päällä//Joulutorttujaaa!



Faktoja minusta
- Olen 21-vuotias nainen Savon sydämestä, Kuopiosta.
- Opiskelen vielä noin vuoden ajan liiketaloutta ja sen jälkeen kaikki onkin auki. Suuntautumisena on markkinointi ja valitettavasti täälläpäin töitä alallani on todella vähän. Viikoittain mieleen tulee ristiriitaisia ajatuksia Kuopiosta; todella kotoisa ja mukava paikka asua, jossa palveluita on riittävästi omaan tarpeeseen. Toisaalta taas työmahdollisuuksia on aika vähän.
- Asustelen onnellisesti avomieheni kanssa ja haaveilen päivittäin afrikkalaisesta kääpiösiilistä.
- Tykkään sisustella yhteistä kotiamme aika-ajoittain, silloin kun on rahaa ja aikaa.
- Unelmoin paljon erilaisista asioista vaikka kaikki onkin erinomaisesti - eikä se väärin ole.
- Pelaan salibandya harrasteryhmässä ja haaveena on aloittaa sarjajoukkueessa ensi syksynä.
- Haalin itselleni aina liikaa hommia ja huomaan usein joutuvani tilanteeseen jossa hakkaan päätä seinään (kuvauksellisesti) ja mietin että miten näistä selvitään. Aina kuitenkin selviän!
- Olen luonteeltani melko positiivinen ihminen, vaikka en kestohymy päällä olisikaan kokoaikaa. Sen tietty voi huomata jo blogin nimestä.
- Syön (ja pistän) säännöllisesti lääkkeitä joiden avulla pärjään oikein mainiosti. 14-vuotiaana alkanut sairaus ja sen koettelemukset ovatkin suurin syy siihen, miksi olen nykyisin niin onnellinen. Se on vaan niin totta, että kun kerran käy pohjalla niin osaa arvostaa pieniä asioita hemmetin paljon paremmin. Minusta se oli kyllä hyvä oppikoulu - vaikka en sitä kenellekään toivo. Jokaisesta päivästä ja pienistä asioista pitää nauttia - koskaan ei tiedä milloin menettää terveytensä.
- Sairaudet/lääkkeet aiheuttavat minulle jonkinverran väsymys ja uupumusoireita, yleensä kausittain. Sen takia urheilukin jää välillä täysin unholaan ja välillä jaksan urheilla päivittäin. Tämä ärsyttää minua henkilökohtaisesti todella paljon, koska liikunta on minulle todella tärkeää mutta vaikka nukun 9-10h yössä niin työ/koulupäivän jälkeen olen aivan poikki.
- Olen Instagram-addikti. Käytän aktiivisesti myös Facebookia (yllätys?), Twitteriä sekä HeiaHeiaa.
- Kuopioon avataan uusi sali (EVO Fitness) jonne ajattelin liittyä, sillä asun sen lähellä. Tarkoituksena olisi myös aloittaa (taas) urheilullisempi kausi ja katsoa mitä kroppa siihen sanoo tälläkertaa.


Säbätreeneihin lähdössä, frrreezing//Eka luukku Muumi-kalenterista, jee!//Uudet rakkaudenkohteet, ei varmaan tarvitse esitellä//Ja vähän mukavammat töppöset jalassa

Tiivistettynä kerron siis elämästäni, Kuopiosta ja sen palveluista, treeneistä, salibandysta, sisustamisesta, tyyleistä.. Kaikesta mahdollisesta. Toivottavasti lukijoita liittyy joukkoon ajan kanssa - olivatpa he sitten Kuopiolaisia, kohtalotovereita tai muuten vain kiinnostuneita.

Nauttikaa elämästä! :)

Ei kommentteja: