tiistai 17. joulukuuta 2013

2o13 Part 1

Katsaus vuoteen 2013, mitäs tänä vuonna tapahtuikaan? Kokonaisuudessa voisin sanoa parhaaksi vuodeksi ikinä, vaikka suruakin mahtui mukaan.


weheartit.com
Tammikuu
Vuoden aloitin yllätysyllätys kipeänä, mutta tuli silti käytyä ihmisten ilmoilla näyttäytymässä. Tähän aikaan asuttiin Puijonlaaksossa aivan hyppyrimäen lähellä ja viihdyin siellä kyllä oikein hyvin; kauppa, koulu ja hyvät lenkkeilypolut lähellä. Aloitin heti flunssasta parannuttuani terveemmän elämän ja olin herkuttomana/vähähiilarisella ruokavaliolla reilun kuukauden. Ainakin vatsa tykkäsi siitä kovasti eikä kenkkuillut ollenkaan! Väsymys oli kova kahden ensimmäisen viikon aikana mutta sitten se helpottikin jo. 

Samalla aloitin ahkeran liikkumisen; parhaimmillaan taisi tulla 9 tuntia reipasta liikuntaa per viikko, lähinnä kuntosalia, salibandya, lenkkeilyä, luistelua ja ryhmäliikuntoja. Vyötäröltä lähti muutama sentti pois ja olin energisempi kuin koskaan.

Helmikuu
Hölläsin helmikuussa ruokavalion kanssa mutta jatkoin edelleen ahkeraa liikuntaa. Muutettiin myös mun 31 neliön yksiöön kahdestaan, että mun ei tarvii pitää sitä tyhjillään ja maksaa vuokraa turhaan. Vuokrasoppari oli tosiaan voimassa kesäkuun loppuun joten en voinut irtisanoa sitä. Yritin myös kovasti saada harjoittelupaikkaa paikallisesta yrityksestä, mutta toimitusjohtajan reissun ja muiden syiden takia haastatteleminen venyi ja venyi aina huhti-toukokuun puolelle.

RIP ♥


Maaliskuu
Kuukausi alkoi ensin kovin lupaavasti kun lähdettiin minilomalle kylpylä-hotelliin viettämään viikonloppua. Matkalla äiti kuitenkin soitti ja kertoi että meidän koira on kuollut. Tuntui todella pahalta kun tieto tuli niin yllättäen vaikka tiedossa kyllä oli, että Jiki on oireillut jo vuoden ajan milloin minkäkin vaivan kanssa. 

Jiki oli minulle toodella tärkeä koira - se tuli meille minun ollessa 9-vuotias ja teini-ikäisenä otin Jikin omaksi "lellipennukseni" koska muut lelli meidän toista koiraa, Jöröä :D Kävin Jikin kanssa monesti lenkillä ja vuodatin sille omia murheita. Hölmöltähän se kuulostaa, että purkautuu koiralle, mutta varmasti monet koiraihmiset tunnistaa tämän omistaki koirista; Jiki oikeasti ymmärsi miltä minusta tuntuu jos olin esimerkiksi surullinen. Silloin se rauhottui aloilleen, laittoi korvat luimuun ja nuoli kasvoja tai käsiä. Jikihän oli melkoinen pentu vielä 10-vuotiaanakin, peuhasi pellolla heinässä tai lumessa kuin hullu ja energiaa riitti. 

Pötkylä :-D ♥

Huhtikuu
Tässä kuussa tuli sitten helpotusta koirien osalta kun porukoille saapui uusi pentu (ylemmässä kuvassa)! Itsekin olin pentua mukana hakemassa ja olihan se melkoinen suloisuus - viimeksi pennun kanssa on touhunnut kunnolla 2003 kun Jörö saapui meille! Petustahan paljastui sitten melkoinen duracellpupu-adhd-energiapakkaus. Pentunahan se oli vielä suht helppoa, koska nehän tunnetusti jaksavat riehua sen 10 minuuttia jonka jälkeen rojahtavat nukkumaan pitkäksi aikaa :D Nykyisin Petulla riittäisiä energiaa touhuta vaikka 24/7 ja edes metsässä juoksentelu (hirvikoira kun on) ei saa sitä yhtään rauhallisemmaksi.. Meidän vanhus Jörökään ei oikein ymmärrä tuota uutta hännänheiluttajaa aina.

Jotain banaani-mehukeitto-rahka mössöä


Toukokuu
Kuten aiemmin jo mainitsin, etsin kevät-talvella kovasti harjoittelupaikkaa ja löysinkin täydellisen paikan. Tieto siitä saanko paikan vai ei tuli valitettavasti vasta toukokuun alussa joten sen jälkeen alkoi nousta hikikarpalot otsaan kesätöiden osalta... Osa-aikatyö minulla oli, mutta tarvitsin myös kokoaikaisen. Kaikki työhaut tietenkin olivat jo ohi, mutta onnekseni löysin koulun sivuilta autosihteerin paikan - hain sitä ja sain sen. Aloitin työt jo toukokuun puolivälissä ja jatkoin vielä koulun ohella syksyllä. Olin tosi onnellinen vaikkakin kaksi työtä kävi kovin raskaaksi loppukesästä ja sairaslomat sekoittivat vielä enemmän työvuoroja. Opin kyllä kesällä paljon tärkeitä ja hyödyllisiä juttuja, esimerkiksi vakuutuksista ja rahoituksista! Autosihteerin homma oli kuitenkin aika vastuullista työtä joten homman piti pysyä kasassa.

Tässäpäs oli kertausta toukokuuhun asti, myöhemmin julkaisen vielä lisää seuraavista kuukausista! :)

ps. Jos kiinnostaa, niin minua voi seurata myös Twitterissä sekä Instagramissa ! Twiittailen aika paljon oman alan jutuista, eli markkinoinnista ja viestinnästä sekä salibandysta. Tietenkin myös kaikkea mahdollista sekalaista elämästäni. Instagramia käytän päivittäin ja lisäilen kuvia vähän kaikesta :) Nähdään somessa!

Ei kommentteja: