keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Onnea on..

Puijo ♥

..aurinkoiset kevätpäivät, kun ampiaiset ei ole vielä herännyt talviunilta.

Tankoparsojen satokausi alkaa ihan just!
..opparin edistyminen. Vaikka välillä tuntuu että eihän se etene yhtään mihinkään ja en valmistu varmaan ikinä niin kyllähän se vaan päivä päivältä edistyy hyvää tahtia. Loppukirin paikka on vielä, että pääsen palauttamaan ekan version ajoissa ja näin ollen jää hyvin aikaa myös hiomiseen - hyvää numeroa sieltä kuitenkin haetaan. :) (Kirjoittajan huomio: viimeisen kahden päivän aikana olenkin saanut sitä eteenpäin kokonaiset 11 sivua - joten kyllä, se valmistuu!)

..tankoparsa-kausi alkaa huhtikuussa! JEE :D Oli pakko jo kerran tehdä iltapalaksi, kun oli suht hyvässä tarjouksessa. 
 



..kutsu työhaastatteluun - työhön, jota en ole edes hakenut. Onneksi on tullut tungettua hakemusta ja ansioluetteloa miltein joka paikkaan, näköjään se kannattaa!


..tiistain höntsä-säbäilyt. Pakko myöntää, että viikko sitten kaikki meni auttamattomasti penkin alle; pallo ei pysynyt lavassa, syötöt ei menneet perille ja maaliin ei osunut millään helpoistakaan paikoista. Eilen oli kuitenkin aivan eri fiilis!

..rentouttava viikonloppu. Yleensähän viikonloput menee a) opparin parissa b) kämppää siivotessa ja c) urheillessa. Nyt en tehnyt oikeastaan ainakaan hirveästi mitään noista. Huomasin maanantain salitreenissä että lepo teki ERITTÄIN hyvää ja nyt on ollut paljon paremmat fiilikset muutenkin. Nyt mennään siis maximivoima-viikkoa..

..saliin liittyen huomasin taas leuanvedoissa isoa kehitystä. Vaikka takana oli jo ylätalja pudotussarjoilla, maastavetoa ym. niin jaksoi vielä viimeisenä selkäliikkeenä pudotussarjaa myös leuanvedossa.

..ruoka on hyvää ja sitä saa syödä paljon! Oon ihastunut nyt vihreisiin papuihin (niihin pitkiin pötköihin), sekä parsa- ja kukkakaaliin. Lisäksi niitä saa tosi halvalla Lidlin pakkasesta.


..sunnuntaina oli herkkupäivä; ostettiin tommonen Benkkujenkku-lajitelma, et kummallekin tuli yks purkki kumpaakin makua. Toi hunaja on ehdoton lemppari! Niitä muita jätskejä en voi enää syödä, koska niissä on taikinanpalasia :(

..kun on huomannut, miten vähällä sitä pärjääkään jos on vaan pakko. Nyt rahatilanne on ollut erittäin tiukka, koska saan pelkkää opintotukea, joten jokaikinen penni pitää laskea tarkasti mihin sen laittaa. Kivaahan tämä ei sinäänsä ole,

mutta oon tyytyväinen miten pystynkin elämään tiukilla
tilanteen vaatiessa!



..ihana parisuhde. Vaikka kinastelua tulee nykyisin vähän joka aiheesta niin silti sitä pysähtyy oikeen ihmettelemään että miten mulle onkin löytynyt tuollainen mies! Sitten haavekupla taas puhkeaa kun joku asia ei mene niinkuin itse haluaisi.. Esim, toisen siivottomuus, murr :D


..uudet versagripps-kopiot, eli vetoremmit. Reilulla 20 eurolla ja 5 euron postikuluilla sain ne Tanskasta tänne viikossa - siis viikossa! Huh huh. Ne pääseekin sitten kovaan testiin tän viikon jalkamaximi-treenissä. En malta odottaaa!

Takki, H&M // Kengät, Jeffrey Campbell // Housut, Zara

Don't worry - be happy. Kuinka klisee tahansa, niin välillä kannattaa pysähtyä miettimään oikeasti miten hyvin asiat elämässä on.

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Kiitos pitkästä romaanista mun blogissa, siinä ravitsemusjutussa! :) Eilen mulla tehtiin fysiatrisella poliklinikalla diagnoosi, ei onneksi ollut reuma vaan fibromyalgia. Keskushermostossa on siis häiriö, josta kipuratojen poikkeava toiminta ja jokapäiväiset kivut johtuu. Siihen oireyhtymään kuuluu mm. ärtyneen suolen oireyhtymä, eli juuri gluteeniton laktoositon FODMAP-ruokavalio auttaa siihen! Kiitos ihanasta kommentistasi ja tsemppejä sullekin kaima, vaikka vaikuttaa kyllä, että hallitset onneksi terveydentilaasi! :) ♥

Annika Eveliina kirjoitti...

Kiitos kun jaksoit tulla takaisin kommentoimaan! :) Toivottavasti ruokavaliosta - tai sitten jostain ihan muusta löytyy sulle apua. Mulla tilanne on tosiaan nyt erinomainen, toisaalta ei voi koskaan tietää milloin alkaa taas alamäki - sitä ennen kuitenkin nautin jokaisesta terveestä päivästä :)