sunnuntai 31. elokuuta 2014

Viikko paketissa

Paras päivä oli ehdottomasti tiistai - olin vapaalla ja hyvin epäonnistuneen maanantain jälkeen tuntui että energiaa riitti vaikka muille jakaa! Juoksentelin kaupungilla pakettien ja opparin lähdekirjojen perässä, siivoilin kämppää ja tein vielä illalla geelikynnetkin itelleni. :)


Paras tapahtuma oli tällä viikolla ehdottomasti Kuopion tarjonnan uusin tulokas; Satoa Food Festival! Enemmän infoo löytyy http://www.satoa.fi/ mutta tiiviisti kuvailtuna tarkoituksena oli tuoda Pohjois-Savolaisia makuja esille pienillä annoksilla, jotka maksoivat max. 8€. Kojut pystytettiin kauppahallin taakse ja valinnanvaraa oli kyllä aivan liikaa.. Maistettua tuli mm. alla näkyviä savumuikkukeittoa ja suklaakakkua kaneli-kermavaahdolla, sekä lisäksi fish&chipsit savolaisittain sekä Vuonoksen jäätelöitä (Outokumpu).


















Ja paras saavutus tällä viikolla oli kun kävin poikaystävän siskon kanssa myymässä vaatteita Kasarmin puistokirppiksellä! Melkoinen hommahan se oli koluta ensin kaapit läpi, sitten hilata rekit ja muut tavarat puistoon ja vielä poiskin. Ihan hirveetä myyntiä ei kyllä valitettavasti tullut, ilmeisesti kolea sää ajoi asiakkaita pois. Jotain kuitenkin meni, ja loput menee sitten myyntiin Fb-kirppikselle ja osa ihan suoraan SPR:n konttiin :) Alla vielä päivän kirppisasu, jossa näkyy uusi pipo ja huivi! (Burgundinväriset vaatteet vapiskaa - oon ihastunut teihin! Jälleen jälkijunassa, mut..)





Ei kommentteja: