keskiviikko 13. elokuuta 2014

E.L.F.

Heipähei! Johan tässä on taas vierähtänyt aikaa viime kerrasta. Niin hyvät säät ollut, että ei viitsi paljon koneella istuskella :) Sen on huomannut kyllä opparinkin edistymisessä - sitä edistymistä ei nimittäin ole tapahtunut. Mutta siitä en jaksa kyllä stressata, koska kesästä pitää nauttia! Oon uinu tänä kesänä viimesten kahden uimattoman kesänkin edestä, syöny paljon jäätelöä, pyöräillyt paljon ja käynyt veneilemässä. Mutta nyt siis tähän tuoreeseen meikkituttavuuteen, eli elf-meikkeihin! 

Muistan kaverin joskus kehuneen näitä, ja nyt kun niitä tuli myyntiin pretty.fi:hin niin pistin heti ison tilauksen siskon kanssa menemään:


Puuteri 3,49€ on kyllä mielestäni ehkä paras puuteri mitä olen käyttänyt! Sävy osui onneksi kerralla oikeaan ja levittyy myös mukavasti, poistaa hyvin kiiltoa ja ihon pikku virheitä. Miinusta tulee pienestä koosta, mutta muuten oikein hyvä ostos!

Huulipuna 3,49€ oli vähän pettymys, lähinnä sävyn suhteen. Ja kun tämä oli enemmän huulikiilto kuin puna, niin sekin vei pisteitä. En käytä huulikiltoja ollenkaan joten tämä jää aika vähäiselle käytölle.

Poskipuna 6,49€ oli oikein nappiostos! Vaikkakin tosi pienikokoinen tämä on, niin kuluu todella hitaasti. Sävy oli minulla joku persikka tai vastaava, ja on kyllä kivan näköinen kasvoilla! Pieni kimmeltely ei ole yhtään pahasta.

Luomiväri 6,49€ oli sävyltään iso pettymys. Halusin nimenomaan vaalean sävyn, joka sulautuu ihon sävyyn luontevasti, että tuota voisi käyttää arkimeikissä piilottamaan liian näkyvät verisuonet luomissa. Tuotekuvassahan tuo sävy on paaaljon vaaleampi kun vertaa ylläolevaan kuvaan, mutta silti tämä on kyllä hyvä hankinta, eikä oo jäänyt meikkipussin pohjalle. :)

Tuolta kaupasta oli ilmeisesti loppunut aika moni tuote, kun kaikkia en löytänyt (onneksi siis tilasin ajoissa ;)) mutta ylläolevien juttujen lisäksi ostin myös kulmaväripaletin, valokynän ja ripsi/kulmaharjan. Kulmaväripaletti oli aika bueno ostos! Valokynä on myös ihan hyvä, mutta enemmän tykkäsin natural coden valokynästä, koska se oli helpompi levittää. 



Tuossa on siis tuollainen vaha paletti (kannattaa varoa, että ei säilytä liian lämpimässä! tulee aika epäluonnolliset kulmat kun yrittää sillä moskalla niitä korjailla :D) ja sitten puuterimainen paletti, jolla saa tavallaan kiinnitettyä vahan. Tuo on kyllä jo vakkarikäytössä mulla!



Kuopio ♥
Kesästä on tosiaan nautittu ihan täysin siemauksin, tässä ollaan kaverin kanssa uimassa läheisellä kalliolla ja samalla tottakai räpsittiin kuvia ;) Päällä mulla oli eBaysta tilaamani farkkushortsihaalarit, jotka oli aivan moitteettomassa kunnossa! Taisin 15€ maksaa postikuluineen joten hyvä ostos oli :)

Hirveesti olisi kyllä päätettävää pienen ajan sisään; ensi viikolla loppuu ilmoittautuminen graafisen viestinnän avoimen amk:in opintoihin, ja nyt sitten yritän punnita että jaksanko töitä n. 20-25h per viikko, opparin, harrastukset sekä vielä tuon ns. "ylimääräisen" kurssin painaa tässä syksyn ja talven aikana. Sitten pitäisi vielä päättää että haluanko pelaamaan ensi kaudeksi salibandya divariin vai jatkaa ihan harrasteryhmässä pari kertaa viikkoon. Saa nähdä! Jokatapauksessa päätöksiä ois tehtävä, ja aika ei vaan riitä ihan kaikkeen mihin haluaisi :)



Ei kommentteja: