sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Week 3

Tämä viikko on koostunut lähinnä flunssailusta ja hektisestä aikataulusta - jotka taas ei sovi yhtään yhteen. Kävin tosiaan maanantaina kouluterkkarilla näyttäytymässä ja samana päivänä myös verikokeissa. Keskiviikkona kävin lääkärissä ja molemmat totesivat saman - korvat ja kurkku näyttää täysin terveiltä. Kuitenkin vielä perjantaihin asti sattui kurkkuun ja korvaan ihan vietävästi enkä tosiaan tiiä mikä niissä oli.. 

Mutta nyt jokatapauksessa taas terveenä ja eilen kävinkin salilla piiitkästä aikaa ja tänään myöskin! Tuntu kyllä hyvältä pitkästä aikaa, mut lihakset jumittu vaan aika pahasti eilisestä.. :D Tänään piti mennä pelailee pariks tunniks säbää mut se harmittavasti peruuntukin.
Uusi työ! // Svenska, bra.... // Käytiin kattoo toi leffa, oli ihan mukiinmenevä jopa avokin mielestä :) // Pimeä kuva, mutta esittää siis taivaallisen makuista peanut butter-sandwich:iä! BowlD1nerissä käytiin syömässä ennen leffaa.

Tällä viikolla oon yrittänyt flunssailun lisäks tasapainottaa koulunkäynnin, harjoittelun uudessa työssä sekä koulun harjoittelupaikan.. Pieleenhän se meni. Töitä varten jouduin ottamaan koulusta vapaata ja flunssan takia en jaksanut vetää ihan täysiä päiviä, joten kävin harkkapaikan toimistolla pyörähtämässä muutaman tunnin vain perjantaina. Lisäksi kävin hoitamassa asioita pankissa - en kehdannut jo toista kertaa peräkkäin perua varaamani aikaa joten päätin sinnikkäästi mennä neuvotteluun, johon ainakin itse olin todella tyytyväinen - nyt on taas raha-asiat kunnossa :-)

Erään aamun tukka, siis juuri herättyäni! En tehnyt tuolle mitään, vaikka se näyttääkin aivan laitetulta :-D Olispa se aina noin helppo.. // Pekonipastaa // Minä, klo 15:30 PERJANTAINA koulussa, vapaaehtoisesti?!

Pekonipasta (eli pasta carbonara vai mikä se nyt on?) ei tullut kylläkään mieleen Putouksesta vaan jääkapissa lojuvista ylimääräisistä pekonista :D Putousta kyllä toki myös seuraan! Lempparihahmoa en ole vielä oikein osannut valita, koska oikeastaan kaikilla on joku oma hyvä juttu. Mutta Jäbäleisson on kyllä silti ehkä himpusti muita edellä :D

Kuten kuvasta näkyy, niin Evolla on taas avoimet ovet 1.2.2014 :-) Kannattaa tulla tutustumaan!

Onpas tympiintyneen näkönen ilme.. // Tämän päivän treeneistä // ..ja tämänaamuinen aamupala! // Koulujuttuja taas

Avokki halusi shoppailemaan itselleen vaatteita ja minä lähdin mielellään makutuomariksi. Tosin tässä vaiheessa, henkkamaukalla ootellessa ja miljoonia farkkuja pukukoppiin kantaessa alkoi tuntua jo aika rasittavalta.. Näköjään tuo pullasorsa-pallokala ilme pitää ottaa aina kuvissa!? Anyways, siinä on aikalailla ulkovaatetus-combo mitä käytän kovilla pakkasilla. Nuo kengät ovat varsinkin ihanan lämpimät ja ne oli kyllä toodella hyvä ostos vaikka hinta kirpaisikin aika paljon. 

Takki - Vila
Pipo - Pieces
Huivi - KappAhl
Kengät - Vagabond

Loppuun vielä kuva kotimatkalta torstaina, kun kävelin kahdeksan jälkeen töistä ja huomasin nuo ihastuttavat jääpuikot! Jos ulkona ei olis ollu niin kylmä niin olisin jäänyt tollottelemaan noita pidemmäksikin aikaa - ne oli tosi hienon näkösiä ja niitä oli tosi pitkän matkaa semmosta kallioseinämää vasten!

Nyt rupeen kattelee vielä työjuttuja ja siivoilee tätä läävää kun en sinne säbään pääsekkään. See u!

Ei kommentteja: