perjantai 31. tammikuuta 2014

Kuulumisia

Kauheeta kun aika hurahtaa niin nopeasti - ei ole tännekään tullut paljon kirjoiteltua. Kiirettä on kyllä pitänyt, ei nyt liian mutta kuitenkin. Jos kouluun haluaa todella panostaa niin se vie kyllä paaaljon vapaa-aikaa, varsinkin kielien osalta.. Yksi kurssi alkaa vasta maanantaina joten työmäärä senkuin kasvaa. Ryhmätöitten ja raporttien deadlinet puskee päälle mutta ei vielä onneksi kovin pahasti. 

Ongelmallinen otsis - nyt se on onneksi leikattu taas kuosiin! // Protskulättyjä taas kerran // Minä + tappokyykkyjen apuvälineet

Päivät on mennyt tosiaan koulun, harkan ja nykyisin myös työn parissa.. Sain huomisellekin vuoron, joten se päivä onkin sit buukattu ihan täyteen; ensin töissä 8 tuntia jonka jälkeen vielä Welhojen edustuksen peliin myyntihommiin. Tämä ilta piti käyttää tehokkaasti läksyjen tekemiseen mutta Sinkkuelämän 6 tuotantokausi ja iso jäätelökippo veivät voiton ainakin hetkittäisesti.. 

Uutta tukkaa :) // Argiini-tabletit kokeilussa // Toimistolla kaikki mahdolliset lämmikkeet päällä - oli kylmä!

Salilla on tullut ravattua kiitettävästi ja muutakin liikuntaa on kertynyt sen lisäksi. Tämän viikon ohjelma on näyttänyt tältä:

Ma: Lepopäivä
Ti: Koulun säbä n. 45min + omat säbätreenit 1,5h
Ke: Sali - Haba ja selkä
To: Sali - Olkapää, ojentaja ja rinta
Pe: Lepopäiväksi meni tämäkin.

Huomiselle olin suunnitellut jalkapäivän salilla mutta koska oon kokopäivän menossa niin se siirtyy sunnuntaille.. Viime viikolla liikuntaa kerty 8,6h joten tän viikon voi huoletta ottaa vähän rennommin :)


Huh, mitähän muuta mä oonkaan puuhaillu? Ainakin tein eka kertaa elämässä itse lohikeittoa (ylläolevassa kuvassa) ja siitä tuli yllättävän hyvää! Aattelin heti että pilaan sen jollakin tavalla, mut ei - se onnistu :) Aloitin myös syömään Fitnesstukulta tilaamiani Argiini-tabletteja sekä Mass:ilta tilattuja Green tea-kapseleita. 

Ehkä ihan pienenpientä kehitystä havaittavissa..? // KYLMÄ! // Iltapalaa nammm // Luistelemaan menossa, asiallinen vaatetus yllä ;D

Nyt kuitenkin paneudun vielä YHDEN sinkkuelämää-jakson pariin, sen jälkeen käyn saunomassa ja ehkä vilkaisen vähän ruotsin kirjaa (ehkä..). Sitten joutaakin jo nukkumaan että saan hyvät unet huomista pitkää päivää varten. We'll see!

Ei kommentteja: