sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Viikko kuvina

Blogiin kirjoittaminen veti voiton läksyjen tekemisen sijaan.. No, ahkeroin ruotsin ja enkun parissa jo ihan tarpeeksi, välillä muutakin toimintaa aivoille! 

Viikko on hujahtanut vauhdilla ja jälleen on saanut totutella koulun penkillä istumiseen.. Ainakin ruotsin tunneille mennessä järkytyin suuresti miten olin unohtanut ihan kaiken! Harkassakin olen parhaani mukaan yrittänyt käydä ja sopinut myös pari juttua pois to-do listalta. Varasin siis ajan pankkiin ja lisäksi soittelin erääseen kauppaan johon menenkin ensi viikolla opettelemaan kassan käyttöä :-) Luvassa siis entistä vähemmän vapaa-aikaa, mutta en valita kun töitä löytyi!
Selfie eli meitsie! // Liiga-peliä kattoessa naposteltavaa // Salin jälkeiset protskut - liian makeaa :|
Sillä to-do listalla olisi vielä muutamia juttuja jotka pitäisi kyllä hoitaa pikaisesti kuntoon.. Mm. jo aiemmin lupaamani postaus Kuopion kaupungille (hei ja niitä ideoita saa heitellä vapaasti!) ja uusi banneri blogiin. Sitten listalta löytyy myös aika todella tärkeä asia, nimittäin kesätyön haku. Sen lupaan aloittaa ensi viikon aikana! 

Olkaapää-ojentaja-rinta treenin jälkeen pieni tuskan ilme // Ruokaaaaa! Punasipuli <3 // Tankkausta salin jälkeen // Sivuprofiili perjantailta

Tänään oli tarkoitus mennä Welhojen miesten edustuksen peliin mymään lippuja sekä pelaamaan itsekin sählyä mutta jo eilen alkanut kurkkukipu tuntui aamulla pahemmalta ja puolen päivän jälkeen olo oli jo aika kurja.. Kuumemittari näytti lämpöä jonkun verran ja korvakipu palasi taas kuvioihin. Näin kävi siis myös uuden vuoden jälkeen, mutta seuraavana päivänä olo oli taas mainio. Huomenna siis soittoa terkkarille että voiskohan nää korvat tutkia, jos sieltä löytyisi vaikka joku pieni tulehdus joka nostaa lämpöä aika ajoittain.. 

Tää päivä on siis mennyt läksyjä tehdessä (ei sillä että se huono olisi) ja telkkaria tollottaessa sohvalta käsin. Geordie Shoren uusin tuotantokausi menossa parhaillaan alla olevassa kuvassa ;) Tavoitteena myös tässä vielä illan aikana siistiä kämppää ja huoltaa omat geelikynnet! 



Alla olisikin sitten ensimmäinen asu mistä sain tänne edes jonkinlaisen kuvan! Asu on siis perjantailta ja jos rehellisiä ollaan niin miltein samassa asussa hiimailin myös koulunpenkille keskiviikkona ;) Paita on alelöytö BikBokista ja ollut suurkulutuksessa viime aikoina. En tiedä mikä tuo käden posetus on mutta hyvin epäonnistunut kyhäily jokatapauksessa :-D Ehkä yritän viritellä järkkäriä taas toimintaan niin saisi vähän muutakin kuin iPhone-kuvia tänne..

Paita - BikBok
Koru - titiMadam (saatu lahjaksi)
Housut - BikBok

Eilen kävin poikaystävän sekä kaverin kanssa kattomassa KalPa-Kärpät ottelun - harvoin kun pääsee oman joukkueen pelejä katsomaan Kärppä-fanina! Ärsytti suunnattomasti kun Kärpät pelasin yhden huonoimmista otteluistaan tällä kaudella juuuri silloin kun itse olisin ollut katsomassa - ja olihan Oulustakin tullut jopa neljä bussillista faneja Kuopioon kannattamaan. Mutta jännitystä riitti loppuun asti kun ottelu venyi rankkareihin saakka! Yksi piste edes kotiinpäin vietäväksi :-) Saan kyllä joku kerta vielä sydärin liiga-peliä livenä katsoessa, on se vaan niin jännää.. 


Nyt syvennyn vielä hetkeksi enkun pariin ja sitten huollan nämä kynnet - kuulumisiin :-)

ps. Sain tuossa ennen uutta vuotta aiheen opparilleni harkkapaikastani, josta olen melko innoissani! Kirjoittelen siitä enemmän tänne sitten kun aihealue on parsittu kunnolla kasaan - vielä on vähän epäselvää että mitä tarkalleen ottaen tutkin ja teen.

Ei kommentteja: