torstai 24. syyskuuta 2015

Laiska bloggaaja täällä hei!

..mutta välillähän saa ottaa vähän rennommin? Kirjoitusinspiraatiota ei paljon tänne ole jaettu, mutta onnekseni minulla ei olekaan mitään pakkoa kirjoittaa ;) 

Onpahan tässä kuukausien aikana tapahtunut yhtä sun toista, mutta niistä asioista suurin on varmaankin työpaikan saanti! Elokuun puolesta välistä on siis mennyt totutellessa uuteen työhön, uuteen rytmiin ja yritetty hoitaa siinä sivussa vielä normaalia arkea. Työpaikka oli kyllä oikea lottovoitto (vaikka sattuikin alkamaan juuri kun ne helteet saapui..) ja paljon onnellisempi en voisi enää olla! Työttömyys kävi jo melko raskaaksi, varsinkin henkisesti. Olen ehkä vähän sitä tyyppiä, että kun jokin asia ei onnistu heti niin sitten vaivun jonkinasteiseen "no ei tämä onnistu kuitenkaan ikinä" -tilaan.

Kesän aikana mm. tällainen otus kotiutui meidän porukoille :) Valloittava persoona!

Vaikka työn saanti tarkoittaakin sitä, että aamuisin ei ole aina rajattomasti aikaa käydä lenkillä tai salilla, syödä aamupalaa rauhassa tai nukkua pidempään niin en silti olisi halunnut jatkaa "lomailua". Minulle työ tarkoittaa sitä, että päivässä on jokin asia joka pitää minut rutiinissa ja rytmissä - joten tämä oli vaan tervetullutta! Tykkään myös toki työstäni; se on täysin koulutustani vastaavaa, monipuoliset työtehtävät, huiput työkaverit ja välillä pääsee myös matkustelemaan Helsingin päähän (tai oikeastaan ympäri Suomea). Ei siis valittamista :)

Tuntuu todella oudolta, että nyt on oikeasti työpaikka ja siellä sitten painetaan duunia 5 päivää viikossa. Tässä kun on opiskellut pitkään ja tottunut aina ajatukseen, että on kesätyö ja sitten koulua/duunia. Tuntuu olo niin kauhean vanhalta! Mistäs sitä tietää, jos joskus vielä koulun penkille palaan, mutta sen aika ei tosiaan ole nyt. Nyt kun on kerrankin työ, mitä oikeasti tykkään tehdä niin sitten kyllä opiskelut saa jäädä. Oon ehkä vähän vanhanaikainen, kun ajattelen että "kauhistus kun monet kaverit vielä opiskelee ja mä jo jäin työelämään!".

Hyvin sekava postaus tämän hetkisestä tilanteesta - tässä on tosiaan tapahtunut niin paljon kaikenlaista, että jos kaiken tähän kirjoittaisin niin siitä ei ottaisi kyllä mitään selvää. Yritän nyt kovasti taas herätä kesäkoomasta (voi kyllä - kesä ei ole mun energisintä aikaa) ja aktivoitua blogi-maailmassa kera uusien kujeiden. Voisi melkein sanoa, että tästä alkaa nyt taas ihan uusi sivu elämässä! Ja hyvä niin, varsinkin töiden osalta kun katsoo Suomen työttömyyslukuja sekä niiden järkyttävää kasvua..

Palaillaan (toivottavasti) pian ja toivottavasti kaikki lukijat eivät ole kaikonneet tauon aikana :)


Ei kommentteja: