sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Bloggaajatapahtuma Puijonsarvessa


Tiistaina järjestettiin Savon bloggaajille oma miitti Puijonsarvessa, johon itsekin pääsin osallistumaan. Oli tosiaan ensimmäinen kerta ikinä, kun minkäänlaiseen bloggaaja-miittiin osallistuin, mutta pakko sanoa että kyllä kannatti! Alkuun kauhistutti, kun tuntui että "enhän minä edes ole mikään oikea bloggaaja" - joukosta kun löytyi todella suosittujenkin blogien kirjoittajia. 

Tunnelma oli alusta asti rento ja paljon saatiin juttua aikaiseksi! Alkuun kävimme läpi kaikkien nimet sekä blogit/niiden tarinat, ja oli mukava huomata miten monenlaista kirjoittajaa mahtui mukaan! Itse olin edustamassa tapahtumassa niin tätä omaa blogia, kuin Lupa Innostua! -blogia sekä uutta työnsarkaani; Savon sanomat -blogia. Siinä vaiheessa tuli kieltämättä kyllä jo mietittyä, että mihinkäs kaikkeen sitä on tullut taas lupauduttua...

Puijonsarvessa kävimme myös läpi mediakortin sekä hakukoneoptimoinnin tärkeyttä bloggaamisessa. Pakko sanoa, että sieltä tuli kyllä erittäin hyviä vinkkejä! Vielä kun löytäisi aikaa toteuttaa niitä omassakin blogissa.. Kieltämättä tämä blogi on jäänyt nyt vähän muiden projektien varjoon, kun kaikkeen ei pysty keskittymään sataprosenttisesti. Mietinnässä on ollut laittaa tämä blogi jäihin, mutta toisaalta tämä on minulle hyvin rakas alusta kirjoittaa; täällä on "lupa" purkaa ajatuksia esimerkiksi omasta sairaudesta, kun taas noihin muihin blogeihin se ei oikein sovi.

Pientä purtavaa jutustelun ohessa
Joten päätin kuitenkin vielä jatkaa tätä, niin pitkään kuin se hyvältä tuntuu! Hitaalla postaustahdilla, mutta parempi sekin kun ei mitään. Haastetta tässä luo myös se, että jokaiseen blogiin kirjoitan (ja pitääkin kirjoittaa!) eri aihealueista; lähinnä ehkä tämä blogi pysyy hyvin lifestyle-tyyppisenä, kun taas Savon sanomille kirjoitan syvällisempiä juttuja, välillä vähemmän syvällisempiä, mutta kuitenkin hieman erilaista kuin täällä. Hyvinvointilähettiläiden blogissa taas on selvät sävelet - sinne tulee juttua tapahtumista missä olen käynyt tai muuta hyvinvointiin/Kuopioon liittyvää.
Ilta jatkui ruokailun merkeissä Ehta-ravintolassa, joka sijaitsee Puijonsarvea vastapäätä, tien toisella puolella. Paikka oli jo entuudestaan tuttu, sillä pari kertaa siellä on tullut jo syötyä joten tällä kertaa halusin kokeilla jotain, mitä en ole vielä ennen maistanut. Tilasin siis possupannun, josta löytyi mm. ylikypsää possua bbq-kastikkeessa, lihaniekka Metzgerein täyslihamakkaraa, ilmakuivattua kinkkua sekä papu-sipulipaistosta. Huh miten hyvää! Ensin katsoin että "onpas pieni annos" (terveisin aina-nälkäinen), mutta kun viimeistelin ranskalaisia niin olin kyllä tyytyväisen kylläinen.. Olihan siinä lihaa yhdelle ihmiselle melkoinen määrä!

Jälkiruoaksi muut söivät suklaakakkua (näytti aika syntisen hyvältä..), ja minä toisen gluteenittoman kanssa valkosuklaa-pannacottaa raparperihillokkeella. No olihan sekin melkoisen maukasta! Ehkä turhan makeaa omaan makuun, mutta raparperi kyllä täydensi hyvin täyteläistä pannacottaa. Koska menimme syömään vasta illalla kahdeksan jälkeen, niin ruokailuni menivät päivän aikana hieman sekaisin, mikä taas aiheutti iltapäivällä verensokerin laskun ja todella heikon olon.. Ajattelin, että jaksan lounaan sekä parin välipalan turvin iltaan asti, mutta väärässä olin. Onneksi tarjolla oli hieman suolaista ja makeaa purtavaa sekä olin varautunut myös omilla eväillä joilla sinnittelin iltaan asti.

Note to myself: Olipa tilanne mikä tahansa, niin syö kunnolla eli 5 ateriaa päivässä, joista 2 on lämmintä ruokaa. 

_____________________________________________________________________________________________

Nyt on siis mietitty blogin tulevaisuutta, saatu hyviä vinkkejä ja monta uutta blogia seurattavaksi! En oikein vieläkään tiedä, mikä tämän blogin "juttu" on ja mitkä on mun aihealueet, mutta ehkä aika sen näyttää. :)





2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Olipa hauskaa! Mukava oli tavata!

Annika Eveliina kirjoitti...

Samoin! Toivottavasti lähitulevaisuudessa on lisääkin tällaisia tapahtumia niin pääsee kunnolla tutustumaan :)