torstai 27. maaliskuuta 2014

Kohta mennään!

Huomenna klo 06:00 sitä sitten vihdoin lähdetään matkaan! Ensin lennetään Helsinkiin, josta jatketaan aikalailla samantien Milanon koneeseen, joka on perillä jo 10:10. Loppupäivä onkin vapaa-aikaa, joten pääsee rauhassa tutustumaan hotelliin ja lähialueeseen, luultavasti käydään myös kaupassa ostamassa kaikkea pientä tarpeellistä seuraavia päiviä varten. Muuten meillä onkin mukavasti ohjelmaa jokaiselle päivälle, käydään mm. tutustumassa tieteen ja tekniikan museoon sekä paikalliseen yliopistoon sekä vieraillaan myös Ferrarin tehtaalla ja jollakin viinitilalla, joka on lähellä outlet-kylää. Ja kyllä, sinne kylään pääsyä odotan paljon! Merkkivaatteita, kenkiä ja laukkuja outlet-hinnoilla, ja mitä netistä jo kerkesin tutkia niin jotkut oli tehnyt sieltä kyllä todella hyviä ja edullisia löytöjä :)

weheartit.com


weheartit.com
Ensi viikon torstai on myös vapaapäivä, ja illalla mennään yhdessä syömään "viimeistä illallista". Lisäksi illat on meillä aikalailla vapaata aikaa, joten ei passaa unohtaa urheiluakaan siellä pizzaa ja pastaa syödessä ihan kokonaan ;) Lenkkarit lähtee siis mukaan ja oman kehon painollahan voi tehdä vaikka mitä lihaskunto-juttuja! Pelkään kyllä silti, että reissun jälkeen on melkoinen vehnä-pöhö päällä, ainakin kun tutkii aamupalan sisältöä; vaaleaa leipää, croisantteja, keksejä, jogurttia, kahvia (plussaa!) ja mitähän vielä. Luultavasti paljon hilloja ja marmeladeja :D Nyt kun oma aamupala on koostunut ruisleivästä/ruispaahdosta, puurosta, smoothiesta, rahkasta ym. niin tuo aamupala saattaa vähän järkyttää mun herkkää vatsaa. Varsinkin kun ei ole edes hedelmiä tai mitään suolaista leikkelettä tarjolla :| Mutta hedelmät saa kaupasta ja ehkä siellä viikon pärjää vähän huonommallakin aamupalalla!


weheartit.com
Italian reissun jälkeen alkaa tosiaan sokerin vähentäminen rajusti, ja yritän myös karsia turhia valkoisia jauhoja pois. Ajattelin että kerran kahdessa viikossa voisi pitää cheat meal-päivän, että ei ihan kuitenkaan ilman jäätelöä tarvitse olla ;) Tänä aamuna nousin ylös klo 6 ja suuntasin salille ennen toimistolle menoa! Pakko oli herätä aikaisemmin, että tänä iltana nukuttais ajoissa koska herätys olis siinä 03:00... No mutta sekin väsymys kyllä kaikkoaa äkkiä kun pääsee Milanon auringon alle!

Nyt jatkan rentoa iltaa Frendien parissa ja yritän rauhottaa itteni että ei mene iha levottomaks fiilis! Seuraava postaus onkin sitten varmaan reilun viikon päästä ja sisältää paaaaljon asiaa ja kuvia Italiasta, joten siihen asti CIAO!

Ei kommentteja: