keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kevätfiiliksillä!

Mistä tätä energiaa riittääkin!? Viime aikoina oon painanut koulua, harjoittelua, treenejä ja varsinkin töitä melkosella tahdilla ja silti vauhti vaan kiihtyy. Aloitinpa tuossa jo kirjoittamaan listaa asioista joita tulisi pakata mukaan Italian matkalle - siihenkin reissuun on enää reilu 2 viikkoa aikaa! Nyt olisi siis ehkä korkea aika ostaa laukku, joka on ihan hyödyllinen kapistus viikon kestävälle matkalle ;) Mä oon semmonen hirmu järjestelmällinen pakkaaja; aloitan jo paria viikkoa ennen ja suunnittelen tarkasti mitä otan mukaan ja mitä vaatteita on helppo yhdistellä. Ja vähintään paria päivää ennen oon pakannut jo kaiken minkä voin, en tykkää yhtään paniikkipakkaamisesta. 

Keskellä olevassa kuvassa kuukauden kehitys!

Salilla on tosiaan tullut vietettyä aikaa paljon, kun viimeinkin pääsin siitä ihme flunssasta eroon kokonaan! Toisaalta vieläkin tuntuu ärsyttävää limaa kurkussa mutta pääasia että fyysisesti olo on muuten hyvä ja pystyy tekemään täysillä treenit :) Vielä olisi vedettävä kovia viikkoja että voi sitten hyvillä mielin lähteä Italiaan syömään viikoksi ;D Veikkaan että ne pastat, vaaleat leivät ja viini tekee tehtävänsä.. Mutta nimenomaan hyvillä mielin saa syödä ja juoda! Sitte alkaa loppurutistus kesää kohti.


Mitäs muuta? No, hiihto"loma" meni vuoronperään harkassa, töissä ja lomaillessa. Ihan mukava kun sai pari päivää pitää ihan kunnon hölliä, ja keskiviikkona käytiinkin kylpylässä lillumassa ja syömässä sulkapallon peluun jälkeen.
Iski herkkuhimo, ja yritin taltuttaa sitä porkkanoilla kun ei muutakaan ollut :D // Muikkuja namnamm! // Pancho Villassa syömässä

Oon nyt myös huomannut, että tää mun unimaanisuus (tuskin mikään oikea sana, en keksinyt muutakaan :D) on ihan älytöntä, ja siks oonkin löysäilly nukkumaanmenoajan kanssa. Ennen mun piti aina olla nukkumassa viimestään kympiltä, vaikka pitiki herätä vasta vaikka klo 8, mut nyt oon venyttänyt nukkumaanmenoa että oon saanu n. 8-8,5h unet, joka on näköjään ihan riittävästi! Oon paljon energisempi kuin sillon kun nukuin 9h ja joskus jopa 11h. Tietty joskus on hyvä nukkua ihan pitkät unet, mutta ei jatkuvasti. 

Siinäpä yllä olisi viime aikojen liikunnat! Viime viikolla tuli 6,5h liikuntaa, tällä viikolla pitäis tulla vielä vähän enemmän. Huomenna on aerobista, perjantaina jalkapäivä salilla, lauantai lepoa ja sunnuntaina jotain aerobista+ehkä keskivartalo-harjoitteita. Rakastan kyllä tuota HeiaHeia-ohjelmaa kun se on niin ihana yksinkertainen, helppo käyttää ja motivoi liikkumaan :)

Heitä sikaa - kuka muistaa pelin lapsuudesta? // Kuivattuja mansikoita, tosin jännän makusia :D // Tää on jo ikivanha kuva, mutta viiimein pääsin maistamaan 3 kaverin-jäätelöä ja kyllä - se oli taivaallista. 

Viime aikoina on tullut vietettyä paljon aikaa iltaisin lautapelejä tmvs. pelatessa milloin missäkin! Viime viikolla käytiin ottaa Kimble- ja Uno-matsit maanantaina, perjantaina laulettiin Singstaria ja pelailtiin Kimbleä ja Trivial Pursuitia sekä sunnuntaina käytiin eka kertaa bingoilemassa - voitin jopa kerran! Mukavaa vaihtelua kotona istumisen sijaan :)

Taideteos :D // Miehet teki meille naisille Naistenpäivänä 3 ruokalajin illallisen - ihanaa! <3

Tän päivän ohjelmassa olisi vielä siivoilemista, ja viideltä lähden hallille valmistelemaan Welhojen edustuksen illan peliä. Vuorossa on kolmas liigakarsinta-ottelu ja voitot ovat tällähetkellä 1-1, jännää siis tulee olemaan taas! Toivottavasti voittavat ja pääsevät taas lähemmäksi liigaan nousua :)

Loppuun vielä kuvaa asusta parin päivän takaa:
Farkkutakki - kirppari
Peplum toppi - BikBok
Kaulakoru - Glitter
Farkut - BikBok
Ostin tuon takin kirpparilta kolmella eurolla jo pari kuukautta sitten ja ajattelin leikata siitä liivin - mutta nyt en maltakaan koska se on niin kiva ihan noinkin! Pitää metsästää uusi farkkutakki josta leikkaan sitten hihat veks :) Tuo sivusiili on nyt kasvamassa pois ja oon nyt jo ihan ärsyyntynyt kun se menee korvan päälle niin rumasti! Mutta päätin että nyt kyllä kasvatan sen pois, koska oon jo kyllästynyt tähän toispuoleiseen tukkaan.

Ciao!

Ei kommentteja: